Tràcia, Grècia: Cadàver d’altre migrant trobat en el riu Evros

18 de març de 2012: Cadàver d’altre migrant trobat en el riu Evros. Aquest senyor portava desaparegut durant un temps i, segons s’informa, portava mort vàries setmanes. El numero de morts i refugiats desapareguts-que creuen el riu- (i, per tant, el país) en busca d’una vida millor (o sobreviure), als nomenats països occidentals: els que destrueixen els seus països, sense, ni tan sols, voler acceptar les conseqüències dels seus actes-, ha augmentat en els últims mesos, des de que la poli internacional de FRONTEX es va fer càrrec de la ”protecció” de fronteres.

Al mateix temps, els líders alemanys dels guardes de la frontera realitzaren una inspecció dels recintes dels camps de concentració on es troben un número extraordinàriament alt de migrants (major del que es creu), inclús nens petits en pèssimes condicions. Més tard, aquestos mateixos líders van assistir a una exhibició de exercicis militars, a càrrec de forces policials de FRONTEX.

Aquesta conducta dels estats i els seus exèrcits, organitzant les seves festes (inaugurant noves fronteres, supervisant l’entrenament dels porcs, tortures i assassinat de gent en les fronteres i els camps de concentració), somrient mentre es feliciten front les càmeres de televisió, mentre els cossos arriben, arrastrats, per la corrent a les riberes dels rius o al mar egeu, mostra l’importància que donen a la vida humana i la dignitat…

font: traciacontra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *