Catalunya: Acció contra la caça i la propietat privada

DEFENSEM LA TERRA!

Defensem la terra d’aquellxs que la volen privatitzar, defensem la terra d’aquellxs que es pensen que és seva, defensem la terra d’aquellxs que la volen destruir!

No volem veure com allò que no hauria de ser de ningú, la terra, és privatitzada i destruïda pels interessos capitalistes. No volem veure com els animals són engabiats, l’assassinat per part de caçadorxs, és el seu únic destí.

És per això que passem a l’acció, ataquem a la propietat privada i als interessos capitalistes que busquen l’obtenció de beneficis a partir de la caça privada d’animals engabiats.

No entenem de murs, de gàbies ni de tanques, és per això que lluitem per obrir noves vies per on pugui passar la llum, per on passin nous aires, per on puguem passar lliures animals i persones.

Amb l’objectiu d’obrir nous camins de llibertat, hem destruït part de la tanca que delimitava una gran propietat privada on es generen beneficis econòmics a partir de la caça d’animals que es troben presos dins d’aquest tancat. Obrim el tancat per obrir una escletxa de vida i llibertat enfront de la mort segura per tots els animals que es troben presos.

Utilitzem l’acció directa, utilitzem l’atac i el sabotatge com a eina de propaganda i com a eina per frenar l’avanç de l’explotació i extermini del “nostre” planeta. Fem una crida a rebel•lar-nos contra el sistema establert, fem una crida a la defensa de la terra, fem una crida a la difusió de l’acció directa com a eina per fer front a la seva violència.

Defensem la Terra!

A.N.I.M.A.L.S
(Anarquistes Nòmades Indomesticables Misterioses Actives Lluitadores i Sensates)

Catalunya, Alt Urgell, 30/10/2016.

en español

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *